1. Haberler
  2. Gündem
  3. İki kadını vahşice katleden sur canisinin babası ilk kez konuştu: Biri sevgilisi diğeriyse okul arkadaşıydı

İki kadını vahşice katleden sur canisinin babası ilk kez konuştu: Biri sevgilisi diğeriyse okul arkadaşıydı

featured
service

Kan donduran detaylar Fatih’te yaşanan dehşet, Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’nde surların üzerinde gerçekleşti. Semih Çelik, önce 19 yaşındaki sevgilisi Ayşenur Halil’i Eyüpsultan’da öldürdü, ardından Fatih’e giderek okul arkadaşı İkbal Uzuner’i vahşice katletti. Surlara çıkarak genç kadının başını kesip aşağı attıktan sonra kendisi de intihar etti. Bu korkunç cinayetler, yarım saat arayla işlenmişti.

Psikolojik sorunlar ve hastane kayıtları Katil zanlısı Semih Çelik’in daha önce birçok kez psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıktı. Babası, oğlunun 1 yıl içerisinde 5 farklı hastaneye kaydının olduğunu söyledi. Yapılan incelemelerde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı EAH ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gördüğü tespit edildi. Çelik’in daha önce intihar girişiminde bulunduğu da öğrenildi.

Şok edici çizimler Semih Çelik’in evinde yapılan incelemelerde, kara kalemle çizilmiş bir resim bulundu. Bu çizimde, başı kesilmiş ve parçalanmış bir kadın bedeni yer alıyordu. Polis, çizimin, İkbal Uzuner’in öldürülme şekline büyük benzerlik gösterdiğini tespit etti. Zanlının bu vahşeti önceden planladığı ve tasarladığı anlaşıldı.

Cenazeler Hayatlarını kaybeden Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner, bugün düzenlenecek cenaze törenlerinin ardından toprağa verilecek. Cinayetleri işleyen Semih Çelik’in cenazesi de bugün öğle namazından sonra defnedilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İki kadını vahşice katleden sur canisinin babası ilk kez konuştu: Biri sevgilisi diğeriyse okul arkadaşıydı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz