1. Haberler
  2. Gündem
  3. İmamoğlu’na ‘Proje Çocuk’ göndermesi yapan Arslan’a Yavaş’tan tepki: O tweeti sil

İmamoğlu’na ‘Proje Çocuk’ göndermesi yapan Arslan’a Yavaş’tan tepki: O tweeti sil

featured
service

Arslan’ın isim vermeden İmamoğlu’nu hedef aldığı paylaşımına Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’tan tepki geldi.

Yavaş’a yakınlığıyla bilinen Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda isim vermeden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik “Proje Çocuk”, “Siyasi kalpazan”, “Tek derdi kendi kariyeri ve ona çizilen rotada yürümek” ve “hangi bayrağa selam durduğu belli olmayan” gibi ifadeler kullandı.

Bağımsız Milletvekili Arslan’ın paylaşımı şöyle:

“Kurucu iradenin, Atatürk’ün ortaya koyduğu kuruluş ilkelerinin düşmanlarıyla el el olanlar, “Mustafa Kemal’in Askeri” olamaz. Terör örgütleriyle, etnik bölücülerle, vatan hainleriyle aynı kareye girenlerin, Atatürk’ün aziz hatırasına ve mücadelesine ihanet ettiği gün gibi ortada. ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sözü mesuliyet sahibi ve inanmış insanların dilindeyse memleketin sorunlarına şifa olur. Siyasi kalpazanların ve hangi bayrağa selam durduğu belli olmayan kimliksizlerin ağzından çıkıyorsa, kirli niyetlerin üstü örtülmek isteniyordur.

Devletimizin temeline, milletimizin varlığına yönelik saldırıların hedefine ulaşması için işbirlikçilik yapanlar, ‘Mustafa Kemal’in Askeri’ değil düşmanıdır. Kariyer basamaklarını çıkmak için Avrupa başkentlerinde kapı aralayanlar, Türk’ün kudreti ve kuvvetinden başka irade tanımayan Atatürk’e bizim gözümüzle bakamazlar.

Tek derdi kendi kariyeri ve ona çizilen rotada yürümek olana, ‘Proje Çocuk’ denir, ‘Mustafa Kemal’in Askeri’ denmez.”

Bu paylaşımı alıntılayan Mansur Yavaş ise Yüksel Arslan’a “twitini silmeyi’ tavsiye etti.

Yavaş şu ifadeleri kullandı: “Kamuoyunun dikkatine: Bağımsız milletvekili Sayın Arslanın bu açıklamalarını ve yayınladığı metni onaylamadığımın bilinmesini isterim. Ayrıca iyi bilinmelidir ki bu tür açıklamalar benim siyaset tarzıma uymamaktadır. Kendisine tavsiyem bu twiti silmesidir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İmamoğlu’na ‘Proje Çocuk’ göndermesi yapan Arslan’a Yavaş’tan tepki: O tweeti sil
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz