1. Haberler
  2. Gündem
  3. İmamoğlu’ndan Özel’in normalleşme görüşmelerine destek: Masadan kalkmamalıyız

İmamoğlu’ndan Özel’in normalleşme görüşmelerine destek: Masadan kalkmamalıyız

featured
service

İmamoğlu, Saymaz’a verdiği demeçte şunları söyledi: “İnsanların iktidara tepki gösterip sandığa gitmediği bir ortamdayız. Niçin doğru refleksi yakalamış insanlarımıza bu yolu göstermeyelim?” dedi. “Dolayısıyla detaylarda problemler olabilir. Mesela, sandalyenin sapının kırık şekilde bana hazırlanmış bir ortamda oturmuş biri olarak tedbirleri alalım ancak ben normalleşmeyi doğru buluyorum. Masadan kalkmamalıyız ve masadan uzaklaşmamalıyız.” ifadelerini kullandı. Ancak kendisine Cumhurbaşkanından henüz bir randevu verilmediğini de sözlerine ekledi.

İmamoğlu, CHP’nin iktidarla uzlaşmacı bir tutum içinde olmasının ve normalleşme sürecine katkı sağlamasının önemini vurguladı. Ayrıca, CHP lideri Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik istikrarı için kritik olduğunu belirtti.

2 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşen Erdoğan-Özel görüşmesi, 1 saat 35 dakika sürdü ve basına kapalı olarak yapılmıştı. Görüşmede yeni anayasa çalışmaları, ekonomik sorunlar, gezi tutukluları ve yerel yönetimlerin sıkıntıları gibi konular ele alınmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İmamoğlu’ndan Özel’in normalleşme görüşmelerine destek: Masadan kalkmamalıyız
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz