1. Haberler
  2. Gündem
  3. İngiltere İçişleri Bakanlığı Yeni Sınır Güvenliği Tedbirlerini Duyurdu

İngiltere İçişleri Bakanlığı Yeni Sınır Güvenliği Tedbirlerini Duyurdu

featured
service

İngiltere İçişleri Bakanlığı, insan kaçakçılığını önlemek amacıyla yeni tedbirler açıkladı. İçişleri Bakanı Yvette Cooper, ülkenin sınır güvenliğini güçlendirmek ve yasa dışı göçmenlikle mücadele etmek için çalışan sayılarını artıracaklarını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, 100 yeni istihbarat ve soruşturma çalışanı görevlendirilecek. Bunun yanı sıra, Hampshire ve Oxfordshire’daki göçmen geri gönderme merkezlerinin yeniden açılacağı ve bu merkezlere 290 yatak ekleneceği bildirildi.

Cooper, İngiltere’de çalışma izni olmayan kişileri yasa dışı bir şekilde istihdam eden işverenleri hedef alacak bir programın da uygulanacağını belirtti. Yeni uygulamalar, istihbarat odaklı bir yaklaşım benimseyecek.

Cooper, “İcra kabiliyetlerini artırarak, kaos ortamı yerine daha iyi kontrol edilen bir sistem oluşturacağız,” ifadelerini kullandı. Hükümetin aldığı yeni önlemler, ülkenin sınırlarında daha net bir düzen sağlama adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Uluslararası Af Örgütü’nün İngiltere Mülteci ve Göçmen Hakları Direktörü Steve Valdez-Symonds, hükümetin açıklamalarına sert tepki gösterdi. Valdez-Symonds, “Yeni tedbirlerin, savaş ve zulümden kaçan insanların güvenli sığınma yollarını sağlamaktaki acil ihtiyacı göz ardı ettiğini” vurguladı. Ayrıca, mevcut güvenlik önlemlerinin daha fazla insanın gözaltına alınmasına neden olabileceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İngiltere İçişleri Bakanlığı Yeni Sınır Güvenliği Tedbirlerini Duyurdu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz