1. Haberler
  2. Gündem
  3. İnstagram ne zaman açılacak? İnstagram neden kapandı? Bakan Uraoğlu resmi olarak açıkladı

İnstagram ne zaman açılacak? İnstagram neden kapandı? Bakan Uraoğlu resmi olarak açıkladı

featured
service

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan, İnstagram konusunda dair ilk açıklama geldi. Alanya – Gazipaşa Yolu Gökçebelen Tüneli’nde gerçekleştirdiği basın açıklamasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin gündeminde bu sabah İnstagram platformuna getirilen erişim kısıtlaması yer aldı. Erişim engelinin neden geldiği ve ne zaman kalkacağı konusunda net bir şekilde konuştu.

2 Ağustos Cuma günü sabah saatlerinde erişim engeli gelen İnstagram’ın neden kapatıldığı açıklandı. BTK ve Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na göre, “Katalog” suçu nedeniyle kapatıldı. Bakan Uraloğlu bu kapsamda, “Kurallara uymadığı için erişim engeli getirdik.” sözlerini kullandı.

Milyonların merak ettiği, “İnstagram ne zaman açılacak?” sorusuna cevap geldi. Bakan Uraloğlu bu konu hakkında net bir şekilde konuştu. Kurallara uymadığı öne sürülen İnstagram’ın toplumsal hassasiyetlerimizi dikkate almadıklarını söyleyen Uraloğlu, “Kanuna uydukları anda Instagram erişimi açılır. Kendilerini uyardık karşılık bulmadı” sözlerini kullandı.

russia-bans-instagram.webp

Katalog suçları, genellikle Türk hukuk sisteminde, Türk Ceza Kanunu’nda (TCK) belirlenen ve ağır cezalar gerektiren suçların bir listesidir. Bu suçlar, toplumda büyük bir etki yaratan ve genellikle ağır sonuçlar doğuran suçlar olarak kabul edilir. Katalog suçları, yasal düzenlemelerde belirli suçları içeren ve genellikle ceza uygulamalarında daha ağır müeyyidelerle karşılaşan suçlar olarak tanımlanır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İnstagram ne zaman açılacak? İnstagram neden kapandı? Bakan Uraoğlu resmi olarak açıkladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz