1. Haberler
  2. Gündem
  3. İş aramak artık kabus olmayacak! İstediğiniz maaşı söyleyin işiniz hazır: İŞKUR tahtını ona kaptırdı

İş aramak artık kabus olmayacak! İstediğiniz maaşı söyleyin işiniz hazır: İŞKUR tahtını ona kaptırdı

featured
service

Yeni geliştirilen bu özellikle beraber, doğal konuşma dilinde bir komut yazarak iş arayabileceksiniz. Mesela, “İstanbul’da en az 110.000 TL maaşlı uzaktan bir pazarlama işi bul” yazdığınızda, Linkedln size en uygun işleri bulacak. Geliştirilen bu sistem sayesinde iş arama süreci daha kolay ve verimli hale gelecek.

Sistemde doğru iş bulma amacı ile özgeçmişinizi yükleyerek, geri bildirim alabilir ve yapay zekayla etkileşimli olarak düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Bu yeni sistem sayesinde, özgeçmişiniz iş ilanına tam uyumlu olacak şekilde optimize edilebilecek. Aynı zamanda, kapak mektubunuzu en baştan oluşturabileceğiniz bir araç da bulunuyor. Yani kapak mektubu yazma stresinden de kurtulacaksınız.

Platform, iş dünyasına dair belirli konularda tavsiyelerini iletmesi için yapay zeka kişiliklerini devreye sokuyor. Bu kişiler, uzmanların eğittiği ve her kullanıcının ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirilmiş içgörüler aktaracak. Alicia Reece, Anil Gupta, Dr. Gemma Leigh Roberts ve Lisa Gates gibi isimler, size kariyerinizde yol gösterici olacak.

linkedlin-yapay-zekayla-is-bulma-ozelligi-2.jpg

Linkedln aynı zamanda platformun arama yeteneklerini de geliştirme çalışmaları yürütüyor. Generatif yapay zekayla, arama deneyimi daha akıllı bir hal alıyor. İster iş arama, ister bilgi alma, ister bilgi paylaşma… Tüm arama işlemleri artık daha etkili ve hızlı ilerleyecek. Tüm bu yenilikler, önümüzdeki birkaç hafta içinde Premium abonelerin kullanımına sunulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İş aramak artık kabus olmayacak! İstediğiniz maaşı söyleyin işiniz hazır: İŞKUR tahtını ona kaptırdı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz