1. Haberler
  2. Gündem
  3. Isparta’da Hobi Bahçesinde 2 Kilo 200 Gramlık Patlıcan Yetişti

Isparta’da Hobi Bahçesinde 2 Kilo 200 Gramlık Patlıcan Yetişti

service

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde yer alan Bağkonak köyünde, emekli devlet memuru Mehmet Aydın tarafından işletilen hobi bahçesinde dikkat çeken bir patlıcan yetişti. Bu patlıcanın ağırlığı tam 2 kilo 200 gram olarak belirlendi.

Mehmet Aydın, sebzelerini toplamak amacıyla bahçesine gittiğinde, bu dev patlıcanı fark etti. Hemen tartmaya götürdü ve sonucu görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Yalvaç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Aydın’ın bahçesinde yetişen bu patlıcanı inceledi. Ayrıca, patlıcanın tohumlarının alınması için de özel çalışmalar başlatıldı. Yöre halkı, bu dev patlıcan hakkında konuşarak merak içinde kalırken, Aydın, patlıcanın tamamen organik olduğunu vurguladı.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Bahçemdeki bir patlıcanın anormal şekilde büyüdüğünü gördüm. Ürünlerimizi kendimiz tüketiyoruz, bu nedenle hiçbir hormon veya zirai ilaç kullanmıyoruz” dedi.

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde, bir çiftçinin hobi bahçesinde yetiştirdiği patlıcanlardan birinin ağırlığı 2 kilo 200 grama ulaştı. Bağkonak köyünde çiftçilik yapan emekli devlet memuru Mehmet Aydın, AA muhabirine açıklamada bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Isparta’da Hobi Bahçesinde 2 Kilo 200 Gramlık Patlıcan Yetişti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz