1. Haberler
  2. Gündem
  3. İsrail destekçisi Tarantino’ya ‘Filistin’ protestosu

İsrail destekçisi Tarantino’ya ‘Filistin’ protestosu

featured
service

Protestocular, Tarantino’nun Filistin’e yönelik İsrail savaş politikalarını desteklediği gerekçesiyle tepki gösterdiler. Yönetmenin, İsrail hükümetinin Filistin topraklarında gerçekleştirdiği askeri operasyonlara ve insan hakları ihlallerine rağmen, İsrail’e verdiği açık destek protestocular tarafından eleştirildi. Özellikle 2018 yılında İsrailli şarkıcı ve model Danielle Pick ile evlenmesi ve Ekim 2023’te İsrail askeri üssünü ziyaret etmesi sık sık gündeme gelen konular arasında yer aldı.

Tarantino’nun İsrail hükümetinin Filistin topraklarında gerçekleştirdiği askeri operasyonlara desteği sırasında çekilen bir fotoğraf

Protesto sırasında eylemciler, Tarantino’nun aracına çıplak ayaklarla basarak tepkilerini gösterdiler. Yönetmenin filmlerinde kadın ayaklarına olan ilgisinin ve ayak fetişi olduğunun bilinmesi, eylemcilerin tepkilerini bu yönde yoğunlaştırdı.

Tarantino’nun New York’taki bu protesto karşısındaki tepkileri ve kaçış anı ise görgü tanıkları tarafından “korku dolu bakışlar içinde” olarak nitelendirildi. Yönetmen, eylemcilerin baskısı altında aracına binerek restoranın önünden uzaklaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İsrail destekçisi Tarantino’ya ‘Filistin’ protestosu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz