1. Haberler
  2. Gündem
  3. İsrail Ordusu Batı Şeria’da Baskınlar Düzenledi

İsrail Ordusu Batı Şeria’da Baskınlar Düzenledi

featured
service

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın çeşitli şehirlerine düzenlediği baskınlarda çok sayıda Filistinli’yi gözaltına aldı.

Yerel kaynaklara göre, İsrail ordusu bu sabah El Halil, Beytüllahim, Tulkerim, Nablus, Ramallah, Kalkilya ve Eriha gibi kentlere baskın gerçekleştirdi.

Baskın sırasında, Nablus’taki Ayn Beytulma Filistin Mülteci Kampı’na düzenlenen operasyon sırasında Filistinli gruplar ile çatışma meydana geldi.

Görgü tanıkları, baskın sırasında birçok evde arama yapıldığını ve bir kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Ayrıca, İsrail keskin nişancılarının binaların çatılarına konuşlandığı da kaydedildi.

Hastane kaynakları, Ayn Beytulma kampında çıkan çatışmada bir Filistinli’nin yaralandığını ifade etti. Kalkilya kentine yapılan baskında ise bir binada arama yapıldıktan sonra iki Filistinli gözaltına alındı.

İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının başlamasıyla, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te artan gözaltı, baskın ve saldırılar dikkat çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İsrail Ordusu Batı Şeria’da Baskınlar Düzenledi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz