1. Haberler
  2. Gündem
  3. İsrail’in Gazze’ye Saldırısında 10 Filistinli Hayatını Kaybetti

İsrail’in Gazze’ye Saldırısında 10 Filistinli Hayatını Kaybetti

service

Son günlerde İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlediği hava saldırılarında 10 Filistinli yaşamını yitirdi. Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, İsrail ordusu, hava saldırılarını gerçekleştirdiği bölgelerin “insani ve güvenli” olduğunu savunuyor.

Nusayrat Mülteci Kampı’nın batısında, yerinden edilen kişilerin çadırlarına yapılan saldırılarda, 2’si kadın ve 2’si çocuk olmak üzere toplam 4 Filistinli hayatını kaybetti. El-Avde Hastanesi’nden alınan bilgiye göre, saldırıda çok sayıda kişiler de yaralandı.

Gazze Sivil Savunma Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre, Zeytun Mahallesi’nde Yasin ailesine ait bir evin hedef alınması sonucunda 2’si çocuk 3 Filistinli hayatını kaybederken, Gazze’nin batısında Haddad ailesinin evi de vuruldu. Bu saldırıda da 3 kişinin cenazesine ulaşıldı.

İlgili yetkililer, arama kurtarma çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtirken, yaralıların tedavi süreci de acilen sürdürülmektedir. Filistinli yerel kaynaklar, Nusayrat Mülteci Kampı’ndaki hedef alınan bölgenin İsrail ordusu tarafından “insani ve güvenli” olarak tanımlanan bir alan olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İsrail’in Gazze’ye Saldırısında 10 Filistinli Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz