1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul, Düzce, Kırklareli, Balıkesir ve Eskişehir’de oturanlara kötü haber

İstanbul, Düzce, Kırklareli, Balıkesir ve Eskişehir’de oturanlara kötü haber

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salı günü Ukrayna üzerinden esen kuzeyli rüzgârların Batı bölgelerinde serinletici etkisiyle birlikte Marmara bölgesinin çok şanslı olacağını ifade ediyor. Üst atmosferin soğumasıyla 5.500 metre yükseklikteki gökyüzünün eksi 10 dereceye kadar düşeceğini belirten uzman, gecelerin yeryüzünden daha fazla ısı kaybedeceğine dikkat çekiyor.

Ökten, vatandaşların “Meteoroloji’nin beklediği gibi olmadı” şeklindeki eleştirilerine de açıklık getiriyor. Beklenen hava durumunun insanların beklentilerine göre değişebileceğini anlatan uzman, herkesin doğru hazırlıklar yapabilmesi için objektif bilgilere dayalı açıklamalar yapılması gerektiğini belirtiyor.

Kuzeyli rüzgârların 240 saat boyunca aralıksız eseceğini ifade eden Kerem Ökten, etkili rüzgârların Salı ve Çarşamba günleri özellikle Batı bölgelerinde hissedileceğini söylüyor. Gecelerin bazen üşütücü olabileceği uyarısında bulunan uzman, vatandaşların önlem alarak bu dönemi rahatça atlatmalarını öneriyor.

İstanbul ve Batı bölgelerindeki halkın meteoroloji uzmanlarının uyarılarını dikkate alarak serin esintilere hazırlıklı olmaları önem arz ediyor. Özellikle uzun süreli etkisi olması beklenen kuzeyli rüzgârların, sıcaklıkları düşürebileceği ve gece saatlerinde soğukluk hissi yaşatabileceği unutulmamalıdır. Dışarıda zaman geçirecek olanlar, gerektiğinde ince giysilerle beraber hafif yelek ya da ceket gibi ürünlerle de hazırlıklı olmalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul, Düzce, Kırklareli, Balıkesir ve Eskişehir’de oturanlara kötü haber
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz