1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da çocuk istismarı skandalı: 13 yaşındaki çocuğa şantaj yapıp istismarda bulundular

İstanbul’da çocuk istismarı skandalı: 13 yaşındaki çocuğa şantaj yapıp istismarda bulundular

featured
service

Olayın ardından A.A., daha önceden tanışıklığı olan Oğuzhan Koç isimli kişiyle karşılaştı. Koç, “Hasret ile ne yaptınız? Benim elimde videonuz var. Hasret herkese anlatacakmış. Ailene söyleyecek. Ailen de seni öldürür. Bunu durduracak tek kişi benim. Ancak bir şartım var. Bunu yaparsan olacakları engellerim” diyerek çocuğu Sultanbeyli’deki ormanlık bir alana götürdü. Bir süre sonra Koç’un arkadaşı Recep Özgül geldi ve burada A.A. ikisi tarafından cinsel saldırıya uğradı.

Yaşadıklarını kimseye anlatamayan A.A.’nın yanına bir hafta sonra Mücahit Ertürk isimli genç geldi. Ertürk, “Videolarını izledim. Oğuz ile de beraber olmuşsun. Benimle de birlikte olman lazım. Yoksa o videoyu ailenin kapısının önüne koyarım” dedi. Ertürk yanına iki arkadaşını daha aldı. A.A. iki gün boyunca bu kişilerin istismarına uğradı. İstismar edenlerden biri ise mahalle muhtarının oğlu Yusuf Çetin’di.

Bir okul çıkışına sınıf arkadaşının ağabeyi olan Burak Bayar geldi. Aynı tehditlere maruz kalan A.A. Bayar’ın da istismarına uğradı. A.A. için karanlık günler bitmiyordu. 1 yıldır tanıdığı ve tanımadığı birçok kişinin istismarına maruz kalıyordu. Bir gün yolda yürürken önü bir araba tarafından kesildi. Araçtan Fatih Akman isimli kişi çıktı. A.A.’yı zorla araca bindirdi. Sultanbeyli’deki sanayiye götürdü. Arkadaşlarıyla beraber istismar etti.

Liseye başlayan A.A.’nnı uğradığı şantaj burada da devam etti. Hiç tanımadığı kişiler yanına gelerek söz konusu videoyu bildiklerini söyleyerek tehdit ettiler. A.A. bu kez Sultanbeyli Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin bir sınıfında 5 ayrı kişi tarafından cinsel istismara uğradı.

Yaşadıkları dayanılmaz hale gelen A.A., Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü’ne giderek yaşadıklarını anlattı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı 15 kişi hakkında “Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” ve “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan dava açıldı. Yargılama İstanbul Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. 2 sanık beraat ederken, diğer sanıklara çeşitli oranlarda hapis cezası verildi. Ancak İstinaf mahkemesi dosyayı esastan bozdu. Sanıklar yeniden yargılanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da çocuk istismarı skandalı: 13 yaşındaki çocuğa şantaj yapıp istismarda bulundular
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz