1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da özel bakım evinde engelli çocuğa şiddet! O anlar kamerada

İstanbul’da özel bakım evinde engelli çocuğa şiddet! O anlar kamerada

featured
service

Bahar B.’ye, bakım merkezi çalışanlarının şiddet uyguladığı anlar başka bir çalışan tarafından kaydedildi.

Konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Görüntülerde yer alan çocuk şahsın annesi olan N.B. isimli şahıs ile yapılan görüşmelerde, eşiyle boşanma aşamasında olduğu, kardeşi ile birlikte yaşadığı, kendisinin evi ve geliri olmadığından dolayı kızını kendisine ve evdeki eşyalara zarar vermesinden dolayı bakım merkezine yerleştirmek zorunda kaldığı anlaşılmış, videoyu görmesinin ardından polis merkezine gelerek şahıslardan şikayetçi olduğunu belirtmesi üzerine şüpheli şahısların tespit edilip yakalanmasına yönelik çalışma başlatılmıştır” denildi.

Görüntülerin bakım merkezinde çalışan F.B. tarafından 15 Eylül’de kaydedildiği belirlendi. İş yerinde arkadaşlarıyla tartışan F.B.’nin iş yerinden ayrıldıktan sonra görüntülerin yayınlandığı belirlendi.

vvvvvvv.jpg

Emniyetten yapılan açıklamada, konu ile ilgili yakalanan B.Y. ile G.B.T. isimli şüpheliler hakkında ‘Güveni Kötüye Kullanma, Kötü Muamele ve Kasten Yaralama’ suçlarından yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri belirtildi. Şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyet, Kurum yetkilisi ve diğer çalışanlar hakkında ise işlem başlatıldığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da özel bakım evinde engelli çocuğa şiddet! O anlar kamerada
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz