1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Sağanak Yağışlar Zorlu Anlar Yaşatıyor

İstanbul’da Sağanak Yağışlar Zorlu Anlar Yaşatıyor

service

İstanbul’da aralıklarla devam eden sağanak yağışlar, Eyüpsultan’da önemli sorunlara yol açtı. İnşaat alanında biriken su, bahçe duvarını aşarak bir evin bodrum katını su bastı.

Yarın akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağmur, hem Anadolu Yakası hem de Avrupa Yakası’nda bazı ilçelerde şiddetini artırarak sürüyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yoğunlaşan sağanak nedeniyle sürücüler ciddi zorluklar yaşadı.

Ümraniye ve Üsküdar’da sağanak aniden etkili olmaya başladı, bu durumda yollarda su birikintileri oluştu. Alibeyköy ve Gaziosmanpaşa gibi bölgelerde araçlar zor ilerledi; Sancaktepe’deki Atayolu Caddesi’nde ise su birikintileri nedeniyle araçlar bir süre duraklamak zorunda kaldı.

Eyüpsultan’da Akşemsettin Mahallesi’nde, inşaat alanında biriken su yan binanın bahçe duvarını yıkıp, bodrum katına kadar doldu. İtfaiye ekipleri ve ev sahipleri, yarım metreye kadar yükselen suyu tahliye etme çabalarına başladı. Bu süreçte, evdeki eşyalarda hasar meydana geldi.

Ev Sahibinin Yaşadığı Korku

Ev sahibi Ünal Aburşu, bu olayla ilgili gazetecilere verdiği demeçte, bahçeye çıktığında duvarın devrildiğini ve bu esnada hafif sıyrıklar aldığını ifade etti. Aburşu, suyun evin içine girmesini engelleyemedikleri için üzüntü duyduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da Sağanak Yağışlar Zorlu Anlar Yaşatıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz