1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Trafik Yoğunluğu Neden Artıyor?

İstanbul’da Trafik Yoğunluğu Neden Artıyor?

service

Haftanın üçüncü iş gününde İstanbul genelinde trafik yoğunluğu hissedilmeye başlandı. Kentteki trafik yoğunluğu %56 seviyelerine ulaştı.

Yaz tatilinin sona ermesinin ardından eğitim dönemi ile birlikte, İstanbul’un birçok noktasında sabah saatlerinde trafik yoğunluğu gözlemleniyor. Özellikle Anadolu ve Avrupa Yakası’nda başlıca ulaşım yollarında sıkışıklık yaşanmaktadır.

TEM Otoyolu’nda Ataşehir ve Sancaktepe arasında her iki yönde trafik yavaş ilerliyor. Ayrıca, Kozyatağı’ndan başlayarak Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne kadar uzanan bir yoğunluk mevcut.

Kavacık ve Ümraniye mevkisinde Edirne istikametinde yaşanan yoğunluk nedeniyle araç kuyrukları oluşmuş durumda. Şile Otoyolu’nda Ümraniye yönünde de benzer bir sıkışıklık yaşanıyor.

D-100 kara yolu üzerinde Avrupa Yakası’nda da durum farklı değil. Özellikle Mecidiyeköy civarında trafik akışı akıcı iken, Ankara istikametindeki yan yolda yoğunluk yaşanıyor.

Avcılar ve Küçükçekmece’de de Ankara yönünde ağır bir trafik söz konusu. Çağlayan mevkisinden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametine doğru araçlar yavaş hareket ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da Trafik Yoğunluğu Neden Artıyor?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz