1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da yapıldı, Ankara ve İzmir kıskandı! Üreticiler artık aracıyı kaldırıyor, hem ucuz hem taze satılıyor

İstanbul’da yapıldı, Ankara ve İzmir kıskandı! Üreticiler artık aracıyı kaldırıyor, hem ucuz hem taze satılıyor

featured
service

Temel gıda ürünlerinden kahvaltılıklara atıştırmalıklardan içeceklere zeytinyağından su ürünlerine kadar pek çok farklı alanda hizmet sağlayan Halk Market 800 çeşit ürünü ile tüketiciye tazecik ürünler sunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Halk Market internet sitesi üzerinden erişim sağlanan ürünler tüketicinin de yüzünü güldürüyor.

İBB halk market ürünleri üreticiden sofralara uzanan bir köprü oluşturuyor. İBB İSYÖN, A.Ş Genel Müdürü Hamdi Arpa, Türkiye’nin her yerinde kooperatif ürünlerinin bulunduğunu belirtirken internet ortamı üzerinden pazarlama yapılacak bir sistem oluşturulduğunu söyledi. Arpa, yaklaşık 60 kooperatif ve çalışan kooperatif ile birlikte birçok ürünün tüketiciye ulaştırıldığını aktardı.

Halk Market üzerinden alışveriş yapan tüketiciler olumlu dönüş sağlarken ürünlerin yerinde üretilerek tüketiciye ulaştırıldığı da görülmektedir. Ürünler halkmarket.istanbul adresi üzerinden sipariş verilebilmektedir. İBB İSYÖN A.Ş projeler müdürü Enis Hemdoğlu, halkmarket.istanbul web adresi üzerinden yalnızca 1 dakikalık üye olma işleminin ardından ister kredi kartı ile isterseniz de havale seçeneği ile ödeme işlemi yapılabileceğini belirtti.

Tüm Türkiye’ye kargo gönderme seçeneği mevcut olmakla birlikte İstanbul’da oturan vatandaşlar da “gel-al” seçeneği ile doğrudan ürünlere erişim sağlayabiliyor. Halk markette yöresel ürün arama seçeneği de bulunuyor.

İBB Halk Market - Üreticiden Sofranıza Uzanan Köprü

TÜM ÜRÜNLER YERİNDE GÖRÜNÜYOR

Uygulama üzerinde bulunan Türkiye haritası üzerindeki ile tıkladığımızda o şehirden gelen tüm ürünler de tek tek sıralanmaktadır. İBB, Halk Balık ürünlerine de Halk Market üzerinden ulaşmak mümkün hale getirildi. İBB’nin kendi tesislerinde üretilen palamut lakerda, torik lakerda, palamut tuzlama gibi su ürünleri de Halk Market üzerinden satış yapılan ürünler arasında yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da yapıldı, Ankara ve İzmir kıskandı! Üreticiler artık aracıyı kaldırıyor, hem ucuz hem taze satılıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz