1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da yaşayanlar dikkat! O ilçelerde bu saatler arasında yapılamayacak: Önleminizi alın

İstanbul’da yaşayanlar dikkat! O ilçelerde bu saatler arasında yapılamayacak: Önleminizi alın

featured
service

Gaziosmanpaşa

İstanbul’un bazı bölgelerinde su kesintisi yaşanacağını belirten İSKİ, bakım-onarım çalışmaları nedeniyle su verilemeyecek mahallelerin listesini paylaştı. Vatandaşlar su kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşamamak için tedbir almalı.

( = window. || []).push({});

( = window. || []).push({});

Hangi Bölgelerde Su Kesintisi Olacak?

Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi: İSKİ, içme suyu sistemlerinde yapılan bakım-onarım çalışmaları nedeniyle Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde su kesintisi olacağını açıkladı. Çalışmaların bugün saat 23:59’a kadar sürmesi bekleniyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi: Aynı nedenle Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de su kesintisi yaşanacak. Çalışmaların tamamlanması için verilen süre bugün saat 23:59 olarak öngörülüyor.

Eyüpsultan

Akşemsettin Mahallesi: Bakım-onarım çalışmaları sebebiyle Akşemsettin Mahallesi’nde su kesintisi olacak. Çalışmaların gün sonunda saat 23:59’a kadar sürmesi planlanıyor.

Alibeyköy Mahallesi: Alibeyköy Mahallesi de su kesintisinden etkilenecek. Çalışmaların bitiş saati olarak 23:59 belirlendi.

Karadolap Mahallesi: Karadolap Mahallesi’nde de aynı sebepten dolayı su kesintisi yaşanacak ve çalışmalar saat 23:59’a kadar devam edecek.

Çırçır Mahallesi: Çırçır Mahallesi’nde de içme suyu sistemlerinde yapılan bakım-onarım çalışmaları nedeniyle su kesintisi olacak ve çalışmaların 23:59’da tamamlanması bekleniyor.

Bayrampaşa

Cevatpaşa Mahallesi: İçme suyu sistemlerimizde yapılan bakım-onarım çalışmaları sebebiyle Cevatpaşa Mahallesi’nde su kesintisi yaşanacak. Çalışmaların saat 23:59’da bitirilmesi planlanıyor.

Kocatepe Mahallesi: Kocatepe Mahallesi’nde de aynı nedenlerle su kesintisi olacak ve çalışmaların bugün 23:59’a kadar tamamlanması bekleniyor.

Yıldırım Mahallesi: Yıldırım Mahallesi’nde su kesintisi yaşanacak ve bakım-onarım çalışmaları saat 23:59’a kadar sürecek.

Esenler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da yaşayanlar dikkat! O ilçelerde bu saatler arasında yapılamayacak: Önleminizi alın
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz