1. Haberler
  2. Gündem
  3. İşte ünlülerin bayram programları… – Ankaragündem

İşte ünlülerin bayram programları… – Ankaragündem

featured
service

Bu yıl Avrupa Futbol Şampiyonası ile okulların kapanacağı döneme denk gelen ve 9 gün ilan edilmesi beklenen Kurban Bayramı tatili için beş yıldızlı oteller, iç turizm hareketliliğini artırmak amacıyla sanatçıların yer aldığı programlar hazırladı.

Kurban Bayramı, 14 Haziran’da Almanya’nın ev sahipliği yapacağı Avrupa Futbol Şampiyonası ile aynı dönemde olacak. Bu nedenle başta Almanya olmak üzere Avrupa’dan turist yoğunluğunun düşmesi beklenen zamana denk gelen bayram tatilinde birçok otel, ünlü sanatçıların yer alacağı programlarla yurt dışından oluşacak boşluğu iç turizmle doldurmayı hedefliyor. Turizmcilerin yüksek sezon olarak nitelendirdiği yaz tatilinin başlangıcına denk gelen Kurban Bayramı’nda özellikle Antalya ve Kıbrıs başta olmak üzere pek çok otelde ünlü isimler sahnede olacak. Bazı sanatçılar ise bayram tatilinde birden fazla konser verecek.

Kurban Bayramı’nda Kemer ilçesinde Göynük’teki otellerde Serdar Ortaç, Melek Mosso ve Berkay, Tekirova’daki otellerde Ferhat Göçer, Gökhan Tepe, Oğuzhan Koç, Ayta Sözeri, Derya Uluğ, Kiriş’teki otellerde Cinema Scoppa, Malambo, Inna, Dolls by Rapid ve Pop Corn Circus, Çamyuva’daki otellerde ise Burcu Güneş, Ece Seçkin ve Erkan Güleryüz konserleri var.

Lara-Kundu’daki otellerde Bülent Serttaş, Şevval Sam, Ömür Gedik, Ege, Kafadar, Elif Buse Doğan, Selen Beytekin ve İnna konserleri olacak.

Manavgat ilçesinde Side’deki otellerde Işın Karaca, Rubato, Volkan Konak, Pamela, Selen Beytekin, Oğuzhan Koç, Ziynet Sali, Sakiler ve İnna, Kumköy’deki otellerde Öykü Gürman, Mimoza Mehmet ve Fettah Can sahneye çıkacak.

Turizm merkezi Belek’teki otellerde ise Doğuş, Cabakcor, Dj Funky, Berna Öztürk, Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası, Ömür Gedik, Özgün, Elif Buse Doğan, Kafadar, Ege, İskender Paydaş, Burak Yeter sahnede olacak.

Alanya’da ise Fettah Can, Funky-C, Öykü Gürman, Berna Öztürk, Sevcan Orhan, Gökhan Tepe, Oğuzhan Koç ve Kafadar konserleri var.

Bodrum’da Anadolu Ateşi, Ebru Yaşar, Dilek Ay, Lyanner Chibas, İpek Dinç, Murat Güvendiksoy, Umut Açıkgöz, Ömür Gedik, Teachers Band, Madam Arabesk, Ege ve Erkan Güleryüz, Marmaris’te İskender Paydaş, Ece Seçkin, Mustafa Ceceli, Fethiye’de Necati ve Saykolar, Soner Arıca, Can Gox, Retrobüs, Efes Bandosu, Siteler’de İskender Paydaş, Nilüfer, Simge konser verecek.

Gazimağusa’daki bir otelde Gülden, Girne’deki otellerde Gökhan Tepe, Levent Yüksel, Zeynep Bastık, Melek Mosso, Funda Arar, Mert Demir, Linet, İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş, bayram konserinde hayranlarıyla buluşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İşte ünlülerin bayram programları… – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz