1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’ de sıcaklık düşüyor, bulutlar meydana çıkıyor… İşte 8 Eylül 2024 İzmir hava durumu…

İzmir’ de sıcaklık düşüyor, bulutlar meydana çıkıyor… İşte 8 Eylül 2024 İzmir hava durumu…

featured
service

Yarın İzmir genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinde seyrederken, ilçelerde az bulutlu ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sabah saatlerinden itibaren gün boyu hafif esintilerle serinleyeceğimiz İzmir’de, sıcaklıklar 28 ila 35 derece arasında değişecek.

Aliağa’da parçalı bulutlu bir hava beklenirken, en düşük sıcaklık 22, en yüksek sıcaklık ise 33 derece olacak. Deniz kenarındaki Balçova ise az bulutlu gökyüzü ile 21 dereceye kadar serinleyip, 33 dereceye kadar ısınacak. Bayraklı ve Bornova’da da benzer bir hava durumu hakim, her iki ilçede de sıcaklıklar 22-34 derece aralığında olacak.

Beydağ ve Tire ilçelerinde ise yazın sıcak yüzü kendini iyice hissettirecek. Beydağ’da en düşük sıcaklık 16, en yüksek sıcaklık 35 dereceye kadar çıkacakken, Tire’de de benzer şekilde sıcaklık 17-35 derece arasında değişecek.

Sahil kesimlerinden Çeşme ve Urla’da ise serin bir gün bekleniyor. Çeşme’de az bulutlu hava ve 29 derecelik en yüksek sıcaklık, Urla’da ise 28 derece ile hafif serin rüzgarlar hissedilecek. Güneşin daha etkili olacağı Foça ve Seferihisar’da ise sıcaklıklar 30-31 dereceyi bulacak.

İzmir’in tarım bölgelerinden Kiraz, Ödemiş ve Menderes’te sıcaklıklar 33-34 derece civarında seyrederken, nem oranı daha düşük olacak. Kiraz’da en düşük sıcaklık 18 dereceye kadar düşecek, Ödemiş’te ise 34 dereceyle sıcaklık doruğa ulaşacak.

Merkez ilçelerden Karşıyaka, Konak, ve Buca’da ise havanın az bulutlu olacağı ve sıcaklıkların 22-33 derece aralığında olacağı bildiriliyor. Gaziemir, Karabağlar ve Çiğli’de de benzer bir hava durumu gözlenecek.

İzmir genelinde yarın için aşırı bir sıcaklık dalgası beklenmese de, gün ortasında dışarıda vakit geçirenlerin dikkatli olması ve bol su tüketmesi tavsiye ediliyor. Özellikle Beydağ ve Tire gibi ilçelerde sıcaklıkların 35 dereceye kadar çıkabileceği göz önünde bulundurulmalı.

Rüzgarın hafif olacağı ve yağış beklenmeyen bu Pazar günü, İzmir’de açık havada vakit geçirmek isteyenler için ideal bir gün olacak.

ad.png

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’ de sıcaklık düşüyor, bulutlar meydana çıkıyor… İşte 8 Eylül 2024 İzmir hava durumu…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz