1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir Şehir Hastanesinde Katliam Yapacaktı!

İzmir Şehir Hastanesinde Katliam Yapacaktı!

featured
service

Hırsını Alamadı Geri Döndü!

Dün öğle saatlerinde yapılan ihbar üzerine emniyet ekipleri harekete geçti. İhbar, C.Y. isimli bir kişinin psikolojik sorunlar yaşadığı ve bu durumunun kontrolden çıkabileceği yönündeydi. Hastaneye varmadan önce, emniyet ekipleri C.Y.’nin aracını tespit etti ve hastane otoparkında etkisiz hale getirdi. Araçta yapılan aramalarda, bir pompalı tüfek, çok sayıda fişek ve bıçak bulundu. Sonrasında emniyete götürülen şahıs yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

( = window. || []).push({});

İzmir Şehir Hastanesinde Yaşanan Olayın Detayları

Ancak, gün içinde gerilim daha da arttı. C.Y., akşam saatlerinde tekrar hastaneye döndü ve bu kez katliam yapacağını iddia ederek, “C Blok Kat 9’da katliam yapacağım” şeklinde tehditler savurdu. Bu durum üzerine, durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, hastanenin acil girişinde C.Y.’yi kontrol altına aldı.

Hastane personeli ise, yaşanan bu tehlikeli durum karşısında kendilerini bir odaya kilitledi ve “beyaz kod” verdi. Beyaz kod, hastane içinde ciddi bir güvenlik tehdidi olduğunda verilen bir acil durum kodudur. Hastanenin acil nöbetçi doktoru B.G., C.Y. tarafından tehdit edildiğini belirterek, şüpheli hakkında şikayette bulundu.

gl4dndewoaayknw.jpg

Bu Kez Tutuklama Oldu mu?

Sonuç olarak, C.Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak bir konuya dikkat çekmek isteriz ki C.Y. yapmış olduğu bu hareketten dolayı değil de hastane doktorunu tehdit etmesi sonucunda doktorun şikayetçi olması üzerine tutuklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir Şehir Hastanesinde Katliam Yapacaktı!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz