İzmir’de Taksicinin Kafasına Kaldırım Taşıyla Vurdu, Avukatı Bile Savunamadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanık A.T, daha önceki heyete savunmasına tam yapamadığını belirterek, yeniden savunma yapmak istediğini belirtti. Talebi kabul edilen A.T. olaydan dolayı özür dileyerek, “Yaptığım hatanın farkındayım. Parasına, malına teşebbüs etmek gibi bir şey olmadı. Aşırı alkollü olduğum için vurdum. Poşetin içindeki taşı alkol alırken üzerine oturmak için koymuştum. İçinde alkol var sanıp yanıma almışım. Vurduğum için çok pişmanım. Yağma gibi bir durumum yoktu. Eşim ve 3 yaşındaki oğlum ortada kaldı. Eşimle boşanma aşamasına geldik. Tahliyemi talep ediyorum.” dedi.

A.T, taksicinin, babası ve amcasından 5 milyon lira para istediğini öne sürdü.

Müşteki taksici Selim Keleş de sanığın amcasının kendisini telefonla aradığını ve buluşmak istediğini ifade ederek, “Bir kafede oturduk. ‘Helalleşelim, adını koyalım’ dedi. Ben de durumun ciddiyetini anlattım. Ben felç kalsam ne olacaktı dedim. O gün öylesine ‘5 milyon verin helalleşelim’ dedim. Onlar da bana 70 bin lira teklif ettiler.” diye konuştu.

Daha sonra müşteki avukatı, olayda kullanıldığı iddia edilen 3 kilo 600 gram ağırlığındaki parke taşını delil olarak, “taşla öldürmeye tam teşebbüs” konusunda inceleme yapılması için mahkemeye sundu.

Mahkeme heyeti, olayda kullanıldığı iddia edilen parke taşını suç delili olarak emanete alınmasına karar verdi.

Ayrıca, müşteki taksici ve avukatı, sanığın öldürmeye tam teşebbüsten yargılanmasını, ek iddianame düzenlenmesini istedi.

Cumhuriyet savcısı mütalaasının hazır olduğunu belirterek, sanığın “gece vakti silahla yağma” suçundan cezalandırılmasını talep etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Taksicinin Kafasına Kaldırım Taşıyla Vurdu, Avukatı Bile Savunamadı!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz