1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’deki baba katliamında 3 kardeş toprağa verildi: Hangi birinize yanayım?

İzmir’deki baba katliamında 3 kardeş toprağa verildi: Hangi birinize yanayım?

featured
service

Çocuklarını tabancayla vurup, intihara kalkışmıştı: Yürekleri yakan yemeğin hikayesi ortaya çıktı

Acılı anne Naciye Şimşek, çocuklarını kaybetmenin acısıyla cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu. Hz. Ömer Camisi’nde düzenlenen törenin ardından, Cemre, Ceylin ve Nira kardeşler, Manisa’nın Salihli ilçesinde, Karaağaç Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi. Naciye Şimşek, “Annem hangi birinize yanayım? Nira’yı ortalarına gömsünler, o kardeşlerini de korur” diyerek feryat etti.

Kardeşlerin cenazesi, aile yakınları ve kalabalık bir grup tarafından omuzlarda taşındı. Gözyaşlarının sel olduğu cenazede, kardeşler için ayrı ayrı kılınan namazın ardından defin işlemleri gerçekleştirildi. Çocukların tabutlarına sarılan Naciye Şimşek’in, kaybettiği evlatlarının ardından döktüğü gözyaşları, cenazeye katılan herkesi derinden etkiledi.

Katliamla ilgili yeni ayrıntılar ise kan dondurdu. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Vesim Şimşek’in, cinayet sabahı erken saatlerde bir börekçiye gidip çocukları için börek aldığı öğrenildi. Börekçide karşılaştığı bir tanıdığına, “Çocuklara börek aldım. Şimdi eve gidip, onları doyuracağım” diyen Şimşek’in sakin tavırları, olayı gerçekleştireceğine dair hiçbir işaret vermiyordu. Ancak bu konuşmanın ardından yaklaşık iki saat sonra yaşanan katliam, tüm ailesini ve tanıdıklarını şok içinde bıraktı.

İzmir’deki baba katliamında 3 kardeşe veda: “Hangi birinizeyanayım?” - 4

Olay, İzmir’in Bornova ilçesindeki bir zeytinlikte meydana geldi. Vesim Şimşek, sabah saatlerinde çocukları Hiranur (11), Cemre (4), Ceylin (2) ve Nira Şimşek’i (14) evlerinden yaklaşık iki kilometre uzaklıktaki zeytinliğe götürdü. Yanında getirdiği tabancayla dört çocuğuna peş peşe ateş eden Şimşek, ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu ve intihar edeceğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Vesim Şimşek ve Hiranur ise hastaneye kaldırıldı ve tedavileri devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’deki baba katliamında 3 kardeş toprağa verildi: Hangi birinize yanayım?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz