1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’deki baba katliamında yeni ayrıntılar: ‘Onu da öldüreceğim’

İzmir’deki baba katliamında yeni ayrıntılar: ‘Onu da öldüreceğim’

featured
service

Akpınar, kızının damadı Vesim Şimşek’ten uzun süredir şiddet gördüğünü ve bu nedenle boşanma kararı aldığını belirtti. Kızının, eşine karşı bir ay ve ardından iki aylık uzaklaştırma kararı aldırdığını ifade eden Akpınar, “Çocuklar bizimle yaşıyordu. Vesim, özlediğini söyledi. ‘Benim görmeye hakkım yok mu?’ dedi. Ara ara babalarının yanına gitmelerine izin veriyorduk.” şeklinde konuştu.

İzmir’de kan donduran olay! Baba 3 çocuğunu katletti

Akpınar, tek tesellerinin olaydan yaralı kurtulan torunu Hiranur Şimşek olduğunu belirterek, “Diğer torunlarımın kaybı bizi çok yıprattı. Hiranur’un psikolojik durumu iyi değil. Olayı atlatması için desteklere ihtiyacımız var.” dedi.

Olayda öldürülen çocukların son olarak iki hafta önce babalarının yanına gittiği bilgisini veren acılı adam, “Çocukların okulunu Manisa’ya naklettirdik. Bu nedenle çocukları Manisa’ya göndermesini istedik.” ifadelerini kullandı.

Akpınar, cinayet öncesine ilişkin yeni ayrıntılar da paylaştı.

Olaydan bir gün önce yaptıkları görüşmede, Vesim Şimşek’in çocukları göndereceğini söylediğini anlatan Akkaplan, “Çocuklara valizlerini hazırlatmışlar. Sabah olayı öğrendik. Aklımın ucundan geçmezdi. Böyle bir şey yapacağını düşünseydim, çocukları aldırırdım.” dedi.

Damadının daha önce de defalarca kızı Naciye’yi ve torunlarını dövdüğünü öne süren Akkaplan, “Olayın olduğu gün, yakınlarımız komşuları ile konuşmuş. Vesim, olaydan önce komşularına ‘Naciye gelirse onu öldüreceğim’ demiş. Belki de kızımın İzmir’e dönmesi için çocukları geri göndermedi. Onu da öldürmek niyetindeydi.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’deki baba katliamında yeni ayrıntılar: ‘Onu da öldüreceğim’
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz