1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’deki mantıcıdan İstanbul’daki mantıcıya silahlı saldırı: Tarım Bakanlığı ifşa etmişti

İzmir’deki mantıcıdan İstanbul’daki mantıcıya silahlı saldırı: Tarım Bakanlığı ifşa etmişti

featured
service

İddialara göre, Tarım Bakanlığı’nın ifşa ettiği mantı firması, kendi müşteri portföyünü kaybedince İstanbul’daki Sinan Balkaya’nın imalathanesine yöneldi. Bu durum, iki firma arasında rekabetin artmasına ve gerginliğin tırmanmasına neden oldu. İzmir’deki firmanın sahipleri, Maltepe’deki imalathaneye gelerek müşteri transferi nedeniyle Balkaya ailesiyle yüzleşmek istedi.

Saldırı, iki firma arasında yaşanan müşteri tartışmasının ardından, İzmir’den gelen üç kişinin mantı imalathanesine girmesiyle başladı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, saldırganlar, iş yeri sahibi Sinan Balkaya ve iki oğlunu bacaklarından vurdu. Çay içtikten sonra olay yerinden hızla kaçtıkları bildirilen saldırganlar, geldikleri araçla izlerini kaybettirdi. Olay anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, silahlı iki kişinin içeridekilere peş peşe ateş ettiği ve engellemeye çalışanlara da silah doğrulttukları anlar yer aldı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar Sinan, Caner ve Aytaç Balkaya, hızla hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalelerin ardından, sağlık ekipleri, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi. Olay, mahalle sakinlerinde korku ve endişe yaratırken, polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

İş yeri çalışanı Çetin Gelmez, olayın arka planını şöyle özetledi:

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, saldırganların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalar sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’deki mantıcıdan İstanbul’daki mantıcıya silahlı saldırı: Tarım Bakanlığı ifşa etmişti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz