1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’in en güzel koyları! Buraları kimse bilmiyor: Sessiz sakin kıyı arayanlara

İzmir’in en güzel koyları! Buraları kimse bilmiyor: Sessiz sakin kıyı arayanlara

featured
service

İzmir’in Karaburun ilçesi, deniz kenarı köyleri ve muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü bir bölge. Karaburun’a bağlı Mordoğan beldesi, bir zamanlar küçük bir köyken şimdi birbirinden güzel plajlarıyla bir turizm cenneti haline geldi. İzmir’e 80 kilometre mesafede yer alan Mordoğan, Akdeniz ikliminin etkisi altında, Ege’den esen imbat rüzgarlarıyla serinliyor. İşte Mordoğan’da denize girilecek en güzel yerler…

Alifendere Koyu, yerleşim alanlarının dışında kalan, çam ormanlarıyla çevrili sessiz ve sakin bir koy olarak dikkat çekiyor. Ailenizle hafta sonu kaçamakları yapmak ve kamp atmak için ideal bir yerdir. Bu koy, Mordoğan’ın adını aldığı mor gün doğumunu izleyebileceğiniz en güzel noktalardan biridir.

Mordoğan’ın en büyük kum plajı olan Ardıç Plajı, tamamen halkın hizmetine sunulmuş bir alandır. Plaj içinde belediye tarafından konulan ücretsiz şemsiyeler bulunmaktadır. Ayrıca belediye tarafından işletilen iki beach&club da hizmet vermektedir. Şehir merkezine ve toplu ulaşım noktalarına yakınlığıyla dikkat çeker.

Her zaman dalgasız olan Ayıbalığı Koyu tamamen kayalıklardan oluşur. Küçük Ayıbalığı ve Büyük Ayıbalığı en bilindikleri olmak üzere farklı yüksekliklerde falezler mevcuttur. Koyun iki yakasında iki adet özel işletme bulunur.

Mordoğan merkezde denize girmek isteyenler için ideal bir plaj olan Kocakum, aileler ve tesis imkanı arayanlar için mükemmel bir seçenektir. Çevrede çok sayıda pansiyon, kafe ve market bulunur, bu da konforlu bir plaj deneyimi sunar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’in en güzel koyları! Buraları kimse bilmiyor: Sessiz sakin kıyı arayanlara
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz