1. Haberler
  2. Gündem
  3. Jülide Kural: Kadir İnanır kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı

Jülide Kural: Kadir İnanır kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı

featured
service

75 yaşındaki Kadir İnanır, 24 Mart’ta evinde rahatsızlanmış ve acil olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Beyin MR’ı sonuçlarına göre operasyon geçiren oyuncunun tıkalı damarı açılmıştı.

Ekol Tv’de yer alan habere göre, bugün yaşadığı sağlık problemi nedeniyle evinden hastaneye kaldırılan İnanır’ın şu anki sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Doktorların ilerleyen saatlerde detaylı bir bilgilendirme yapması bekleniyor.

23 yıllık hayat arkadaşı Jülide Kural, Kadir İnanır’ın kontrol amacıyla Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’ne gittiğini aktardı.

Sosyal medyadan açıklama yapan Kural, “Zaman zaman olduğu gibi 29 Mayıs günü de bir tür check-up amacıyla kontrollerini gerçekleştirmek üzere Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’ne gelmiş bulunmaktadır. Birkaç gün sürecek olan rutin kontrollerinin ardından fizik tedaviye devam edecektir. Önemli, yaşamsal risk barındıran herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Kadir İnanır’ı seven ve onun sağlığı için kaygı duyan sizlerin ne denli merakla bu süreci takip ettiğinize yakından tanığım. Bu süreç salt kontrol amaçlı oluşmuştur. Önemli bir gelişme olduğunda sizinle bunu paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. Tek ricam çıkacak gerçek dışı haberlere kulağınızı kapamanızdır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jülide Kural: Kadir İnanır kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz