1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kabine toplantısından sonra açıklamalar geliyor! Motosiklet sürücülerinde yeni gelişmeler mi var?

Kabine toplantısından sonra açıklamalar geliyor! Motosiklet sürücülerinde yeni gelişmeler mi var?

featured
service

Geçtiğimi günlerde gerçekleşen kabine toplantısı sonrasında bakanlar tarafından açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Bakanlar tarafından kabine toplantısında görüşülen konulara ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak İçişleri Bakanı İbrahim Yerlikaya açıklamalarında 125 CC’lik motorların B sınıfı ehliyetle kullanılabilmesine yönelik yapılan çalışmalara ilişkin konular hakkında konuştu.

İbrahim Yerlikaya açıklamalarında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığının ortaklaşa bir iş yürüttüklerini belirtti. Bunula beraber kendisinin de bir motor sürücüsü olduğunu belirterek açıklamalarında motosiklet sürücülerindeki ehliyetler hakkında güncellemelerin olacağını dile getirdi.

İbrahim Yerlikaya açıklamalarında “Ben de bir motosiklet kullanıcısıyım. Dolayısıyla motosiklet sürücülerinin B sınıfı ehliyet ile 125 CC altında motosiklet kullanabilmeleri için eğitim almaları lazım. Motosikletten kaynaklanan ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarında son zamanlarda bir artış var. Dolayısıyla motosiklet sürücülerinin B sınıfı ehliyetle 125 CC altındaki motosiklet kullanabilmeleri için eğitim almaları çok önemli ve gerekli.” Diyerek motosiklet kullanıcılarının motosiklet kullanabilmeleri için eğitim almalarının ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kabine toplantısından sonra açıklamalar geliyor! Motosiklet sürücülerinde yeni gelişmeler mi var?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz