1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kanlı hesaplaşma anbean kamerada! Minibüsteki diğer yolculara aldırmadan kurşun yağdırdı

Kanlı hesaplaşma anbean kamerada! Minibüsteki diğer yolculara aldırmadan kurşun yağdırdı

featured
service

Terminale giden Recep İnan, Hüseyin Çekçen’in bindiği minibüse girerek yolculara aldırış etmeden tabanca ile ateş açarak yaraladı. Başına da silah kabzasıyla vurulan Hüseyin Çekçen minibüsün açılan kapısından yere düştü. Recep İnan, burada da durmayarak Hüseyin Çekçen’i darbetmeye devam etti.

Baba Ali İnan ise bıçak çekti. Ağır yaralanan Hüseyin Çekçen, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası kaçan baba-oğul, olayda kullandıkları tabanca ile saklandıkları evde yakalanarak gözaltına alındı. Baba-oğul çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Recep İnan ifadesinde şunları söyledi:

“3 yıl önce Hüseyin Çekçen ile kavga ettik. Beni dövdü. Ağabeyim de kendisini darbetti. Bunu kabullenemeyen Çekçen, ardından ağabeyimi silahla yaraladı. O günden sonra görüşmedik. Olaydan önce mahallemize gelip küfürlü konuşarak, ‘Recep’i de vuracağım’ demiş. Olay günü para çekmek için bankaya giden babam, yolda karşılaşıp ‘Artistlik yapma’ diyerek iki yumruk atmış.

O da babamı ittirmiş. Babam, eve gelip bu olayı bana anlattı. Ben de dedemden kalan tabancayı alarak babam ile terminale gittim. Kendisini minibüste gördük. Korkutmak için ateş ettim. Vurduğumu kesinlikle bilmiyordum. Ayrıca, silahın kabzası ile onu darbetmedim. Kavga sırasında istemeyerek olmuştur.”

bursa-mustafakemalpasa-son-dakaika-haberleri-6.jpg

Hüseyin Çekçen ise ifadesinde şunları söyledi:

“Bursa’nın Osmangazi ilçesinde oturuyorum. Askerlik işim için Mustafakemalpaşa ilçesine gittim. Yolda Ali İnan ile karşılaştım. Bana saldırıp yumruk attı. Olay büyümesin diye oradan uzaklaşıp, rica ettiğim polisler tarafından terminale bırakıldım.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kanlı hesaplaşma anbean kamerada! Minibüsteki diğer yolculara aldırmadan kurşun yağdırdı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz