1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kara Yollarında Son Durum: Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Kara Yollarında Son Durum: Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

featured
service

Ülkemizin çeşitli noktalarında kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerden dikkatli olmaları isteniyor. Trafik işaretlerine uyulması ve belirtilen hız limitlerine riayet edilmesi büyük önem taşıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, İzmir-Aydın Otoyolu’nun 1-3. kilometreleri arasında Belevi Viyadüğü genleşme derzleri bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, bu güzergah 9 Ağustos’a kadar trafiğe kapatılacak. Sürücüler, trafik akışının diğer yönden gidiş-geliş (bant aktarma) şeklinde sağlanacağını bilmelidir.

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Akmeşe-Adapazarı kavşakları arasında yapılan yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, trafik akışı İstanbul-Ankara (Güney) istikametinden iki yönlü bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Anadolu Otoyolu’nun Yeniçağa-Bolu (Doğu) Kavşağı kesiminde üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle 9-11. kilometrelerinde İstanbul istikametinin trafiğe kapatıldığı, diğer istikametten ise iki yönlü ve kontrollü olarak ulaşımın sağlandığı bildirildi.

Bingöl-Solhan yolunun 35-38. kilometrelerinde, Samsun-Ankara yolunun 57-64. kilometrelerinde ve Nevşehir-Ürgüp yolunun 20-25. kilometrelerinde de üstyapı yenileme ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü şekilde devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kara Yollarında Son Durum: Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz