1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kara Yollarındaki Çalışmalar Sürüyor: Sürücülere Dikkat

Kara Yollarındaki Çalışmalar Sürüyor: Sürücülere Dikkat

service

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu süreçte, sürücülerin hızlarını azaltmaları ve trafik işaretlerine uymaları büyük önem taşıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yolda durum raporuna göre, Anadolu Otoyolu Abant-Kaynaşlı kavşaklarında, İstanbul yönünde önemli çalışmalar yapılmakta. Buralarda tünel portal yapısı uzatma ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme işlemleri gerçekleştiriliyor. Bu sebeple sürücüler Abant Kavşağı’ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilmekte ve ardından Kaynaşlı Kavşağı’ndan tekrar otoyola giriş yapabilmektedir.

İzmir-Aydın Otoyolu üzerinde Belevi viyadüğündeki işlemler nedeniyle 1-3. kilometreler arasında ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

TAG Otoyolu üzerinde Aslanlı Tüneli ile Nurdağı Kavşağı arasında deprem sonrası onarım çalışmaları sebebiyle 5-7. kilometrelerde bant aktarımı yapılmakta. Burada Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü geçiş izni verilmektedir.

Niğde-Pozantı Otoyolu’nda 3-7. kilometreler ve bağlantılı O-21/29 yolunun 0-2. kilometrelerde derz çalışmaları nedeniyle ulaşım Ankara yönünden iki yönlü olarak sürdürülmektedir.

Adapazarı-Gümüşova yolunun 0-1. kilometrelerindeki Kozluk Köprülü Kavşağı’nda yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım sol şeritten devam etmektedir.

Samsun-Ankara yolunun 82-86. kilometrelerinde de yapım çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendirilmiştir.

Trabzon-Gümüşhane il sınırı-Torul-Gümüşhane yolunun 36-45. kilometreleri (Gümüşhane çevre yolu) arasında 12 tünelde yapılacak drenaj sistemleri bakım ve temizlik çalışmaları nedeniyle saat 17.30’a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü devam edecektir.

Lastly, Antalya-Burdur devlet yolunun 6-32. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle sağ yol trafiğe kapatılarak ulaşım sol yoldan iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kara Yollarındaki Çalışmalar Sürüyor: Sürücülere Dikkat
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz