Karadeniz Kapadokya’ya rakip oldu! Yabancılar bizden önce keşfetmiş gidiyor: Fiyatları oldukça makul

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpe bağlı uçuş yapılan balonlar yerden 60 metreye kadar yükselirken, balon aktivitesinde doğum günü, yıl dönümü ve evlilik teklifi gibi etkinlikler de gerçekleştiriliyor.

Hava ve coğrafi şartlardan dolayı balonla şuan serbest uçuş imkanı sağlanamasa da Kapadokya’dan gelen balon pilotu Hanife Özkan İntepe, Uzungöl’ün yere bağlı uçuşa daha uygun olduğunu söyleyerek serbest uçuş için deneme ve ölçümlerin devam ettiğini belirtti.

Şuan yalnızca yere bağlı uçuş yapıldığını ancak ilerleyen zamanlarda serbest uçuş denemelerine de geçeceklerini söyleyen İntepe, “2 balon olarak geldik. Biri 12 kişilik diğeri ise 2 kişilik. Kapadokya’da serbest olarak başladığımız uçuşlara burada yere bağlı uçuş olarak start verdik. İlerleyen zamanlarda serbest uçuş için denemeler yapabileceğini düşünüyoruz. Şuan için bağlı, VİP ve sepet uçuş olarak hizmet vermeye başlayacağız.

uzungolde-sicak-hava-balonu-3.jpg

Yerli ve yabancı misafirlerimizin şuan yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Havanın uygun olduğu zamanlarda uçuşlarımız günlük olarak devam ediyor. Şuan için havanın uygun olduğu zamanlar sabah ve akşam saatleri. Bunun için deneme ve ölçümlerimize devam ediyoruz. Uygun zamanları yakaladığımızda start verip uçuş yapmayı planlıyoruz. Kapadokya tamamen kahverengi burası tamamen yeşilin birleştiği bir bölge. İnsanların bu deneyimi yaşamasını tavsiye ederim. Kapadokya’da yapılan şeylerin tamamının burada da yapılabileceğini ben öngörüyorum. Evlilik teklifleri, fotoğraf çekimi gibi. Burası bağlı uçuşa daha uygun.” dedi.

uzungolde-sicak-hava-balonu-4.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karadeniz Kapadokya’ya rakip oldu! Yabancılar bizden önce keşfetmiş gidiyor: Fiyatları oldukça makul

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz