1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayısı bahçesinde korkunç olay: Bal arısının soktuğu kişi komaya girdi

Kayısı bahçesinde korkunç olay: Bal arısının soktuğu kişi komaya girdi

featured
service

Edinilen bilgilere göre, Ahmet M. çıktığı ağaçta bal arısı tarafından sokuldu. Arı sokmasının ardından panikleyen Ahmet M., dengesini kaybederek ağaçtan düştü. Ağır yaralanan Ahmet M.’ye, çevrede bulunan vatandaşlar hemen yardım etti.

İlk müdahale sonrasında Akçadağ Şehit Gökhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet M.’nin, alerjik reaksiyona bağlı olarak travma geçirdiği belirlendi.

Durumu ciddi olan Ahmet M., buradaki işlemlerinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi. Hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınan Ahmet M.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Ailesi ve sevenlerinin Ahmet M.’nin sağlık durumuyla ilgili endişeli bekleyişleri sürüyor.

Arı sokmalarına karşı alerjik reaksiyon gösteren bireylerde, ciddi sağlık sorunları ortaya çıkabiliyor. Ahmet M.’nin yaşadığı olay, arı sokmalarına karşı hassasiyeti olan kişilerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Uzmanlar, arı sokmalarına karşı alerjisi olan kişilerin açık hava çalışmaları sırasında önlem almasını ve herhangi bir sokma durumunda derhal tıbbi yardım almasını öneriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayısı bahçesinde korkunç olay: Bal arısının soktuğu kişi komaya girdi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz