1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayseri’de 4,7 büyüklüğünde deprem

Kayseri’de 4,7 büyüklüğünde deprem

featured
service

AFAD’a göre saat 13,17’de yaşanan zelzele, 7.06 km derinlikte alana geldi. Kandilli Gözlem Evi, zelzelenin derinliğini 4,8 km olarak belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kayseri Şehri Sarız ilçesinde saat 13.17’de 4,7 büyüklüğünde alana gelen zelzelede, başta AFAD olmak üzere alakalı müesseselerimizin tüm takımları saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Zelzeleden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kayseri Megakent Belediye Başkanı Memduy Büyükkılıç, Sarız Belediye Başkanı ile görüştüğünü belirterek, “Geçmiş olsun #Kayseri… Merkez üssü Sarız ilçemiz olan 4.7’lik zelzelede rastgele negatif bir gidişat mevzubahisi değil. Sarız Belediye Başkanımız Baki Sancak ile de görüşerek negatif bir gidişat olmadığını teyit ettik. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun diyorum. Rabbim beterinden korusun” dedi.

AFAD’dan yapılan paylaşımda da, “Kayseri şehrimizin Sarız ilçesinde saat 13.17’de alana gelen 4.7 büyüklüğündeki #zelzele sonrası, an haysiyetiyle, negatif bir gidişat bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” denildi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de Twitter hesabından paylaşımda bulunarak, “Kayseri/Sarız/ Kırkısrak Semtimizde 22.08.2023 günü saat:13.17 sıralarında derinliği 7 kilometre olan *4.7* büyüklüğünde zelzele alana gelmiştir. İlk tahlillere göre bölgemizde negatif bir gidişat yoktur. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayseri’de 4,7 büyüklüğünde deprem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz