Kayseri’de 7 yaşındaki çocuğa taciz büyük yankı uyandırmıştı! Bakan Yerlikaya açıkladı…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde yaşanan cinsel taciz iddiası, ilçede büyük bir gerginlik yarattı. Gece boyunca süren olaylarda halk sokaklara dökülerek protesto gösterileri düzenledi. Olaylar sırasında araçlar ters çevrildi, iş yerleri ateşe verildi ve çok sayıda kişi yaralandı.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesi Danişmentgazi Mahallesi’nde, Suriyeli bir göçmenin 7 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine ilçede büyük bir infial yaşandı. İddialara göre, Suriyeli bir kişi, 7 yaşındaki çocuğu taciz ederken yakalandı. Bu olayın duyulması üzerine mahallede toplanan kalabalık, şüpheliyi linç etmek istedi.

Şüpheli, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve bölgeden uzaklaştırıldı. Ancak, mahallede toplanan öfkeli kalabalık, Suriyelilere ait araçları ters çevirip, iş yerlerini ateşe verdi. Olaylara müdahale eden polis ve itfaiye ekipleri, yangınları söndürmeye çalıştı. Olaylarda 14 polis memuru ve 1 itfaiye eri yaralandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, mağdur çocuk, kardeşleri ve annesinin devlet korumasına alındığını açıkladı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, çocuğa ve ailesine psikososyal destek sağlandığı ve dava sürecinin yakından takip edileceği belirtildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri’de yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, “Dün akşam saatlerinde Melikgazi’de yaşanan olaylar üzerine, 67 kişi gözaltına alındı. Türkiye bir hukuk devletidir ve suçlular adalet önünde hesap vereceklerdir.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayseri’de 7 yaşındaki çocuğa taciz büyük yankı uyandırmıştı! Bakan Yerlikaya açıkladı…

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz