1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayseri’de Sel Felaketi: Arama Çalışmaları Sürüyor

Kayseri’de Sel Felaketi: Arama Çalışmaları Sürüyor

featured
service

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde, akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen sel felaketi sonucu kaybolduğu değerlendirilen bir kişi için arama çalışmaları başlatıldı.

Güllüce Mahallesi’nde sel nedeniyle mahsur kalan araçlardan biri, sele kapılarak dere yatağına devrildi. Olayın ardından durumu bildiren ihbar üzerine, jandarma, sağlık ve arama kurtarma ekipleri hemen bölgeye sevk edildi.

İlgili ekipler, iş makinesi ile devrilen aracı bulunduğu yerden çıkardıktan sonra, kaybolduğu değerlendirilen bir vatandaş için arama çalışmalarını sürdürmeye başladı. Çalışmalar, selin etkili olduğu dere yatağında devam etmektedir.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç olay yerinde bulunarak, bölgeye yapılan müdahaleler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Çiçek, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Bünyan ilçemizde yaşanan sel felaketi nedeniyle bazı vatandaşlarımızın mahsur kaldığı bilgisi üzerine ekiplerimiz derhal çalışmalara başlamış, mahsur kalan vatandaşlarımıza ulaşılmıştır. Kayıp bir vatandaşımızı arama çalışmaları ise halen devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayseri’de Sel Felaketi: Arama Çalışmaları Sürüyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz