1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kemalpaşa’da İşten Çıkarılan İşçilerden Protesto Eylemi

Kemalpaşa’da İşten Çıkarılan İşçilerden Protesto Eylemi

featured
service

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde işten çıkarılan belediye işçileri, son dönemde yaşanan işten çıkarmaları protesto etmek için belediye önünde toplandı.

Protesto sırasında, işten çıkarılan işçiler “İşimizi geri istiyoruz” yazılı pankart açarak, sloganlar attı. Toplantıya katılan işçiler, çalışma haklarının ellerinden alınmasına karşı seslerini yükseltti.

Grup adına yaptığı açıklamada DİSK Genel İş 7 No’lu Şube Başkanı Özgür Genç, işten çıkarılmaların hukuksuz olduğunu ve işçilerin haklarını savunacaklarını belirtti.

Genç, “Cuma günü yaşanan bu olaylar, hiçbir etik kurala uymamaktadır. Birçok işçi arkadaşımız, Sosyal Güvenlik Kurumu sisteminden gelen mesajlarla işten çıkarıldığını öğrendi. Halen içeride çalışan arkadaşlarımızın ise durumlarının ne olacağına dair güvence verilmedi. 163 arkadaşımızın daha iş akdinin feshedileceği bilgisi elde ettik. Bu duruma karşı sonuna kadar direneceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yapılan açıklamalara göre, işten çıkarılan işçi sayısının 127 olduğu belirtildi. İşçiler, haksız yere yapılan bu çıkarmaların sona ermesi için mücadelelerini sürdüreceklerini vurguladılar.

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde işten çıkarılan belediye işçileri, belediye önünde toplanarak işten çıkarmaları protesto etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kemalpaşa’da İşten Çıkarılan İşçilerden Protesto Eylemi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz