1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kimse bundan kaçamayacak! Celal Şengör açıkladı: Türkiye o ülke ile birleşecek

Kimse bundan kaçamayacak! Celal Şengör açıkladı: Türkiye o ülke ile birleşecek

featured
service

Gününüzde yapılan araştırmalar doğrultusunda her 600 milyon yılda bir yeni süper kıta oluşumunun ortaya çıktığını söyleyen Şengör, Türkiye’nin konumunun değişeceğini söyledi. Katıldığı bir programda yeni kıta oluşumları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan Celal Şengör, yeni düzenden kimsenin kaçamayacağını belirterek Dünyanın her yerinde kıtaların değişeceğinin altını çizdi.

Pangea adı verilen yapının yeniden oluşacağını dile getiren Şengör, yeni değişimler ile birlikte Avrupa’nın parçalanacağını ve batı Avrupa’nın bir ada haline dönüşeceğini söyledi. Amerika ve Asya kıtalarını işaret eden Şengör, çarpışma olabileceğine değindi.

10 milyon yıl sonrasını işaret eden Celal Şengör, yeni Pangea’dan en çok Türkiye’nin etkileneceğini söyledi. Akdeniz’in tamamen kapanacağını ve yeni bir daha kuşağa ulaşacağını ifade eden Şengör, şimdilerde bile oluşumların yaşandığını belirterek 10 milyon yıl sonra Türkiye’nin Libya ile birleşeceğini belirtti.

TÜRK DEGS paylaştı: Libya halkı, Türkiye ile birleşmek istedi

Şengör, ​​​​​​​”Mesela 10 milyon yıl sonra Libya ile öpüşüyoruz. Bugünkü hıza bak, biz gidip Libya ile birleşiyoruz. Ve yavaş yavaş Doğu Akdeniz kapanıyor.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kimse bundan kaçamayacak! Celal Şengör açıkladı: Türkiye o ülke ile birleşecek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz