1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kına gecesinde ‘Halaya gel’ tartışması yoğun bakımda bitti: Kuzenleri, salonu basıp damadı dövdüler

Kına gecesinde ‘Halaya gel’ tartışması yoğun bakımda bitti: Kuzenleri, salonu basıp damadı dövdüler

featured
service

Olay, 26 Ağustos akşamı saat 22.30 sularında başladı. Düğün salonunda eğlence devam ederken, damat Yemliha Kızıltoprak ile kuzeni Mehmet O. arasında “telefonu bırak, halaya gel” şeklinde başlayan tartışma büyüdü. Mehmet O., damada sandalye ile vurduktan sonra davetlilerin araya girmesiyle gerginlik sona erdirildi ve Mehmet O. düğün salonundan çıkarıldı.

Ancak olay burada bitmedi. Mehmet O., düğün salonundan ayrıldıktan kısa bir süre sonra çalışanlarını ve tanıdıklarını toplayarak çekici ve otomobillerle düğün salonuna geri döndü. Ellerinde demir sopalarla salona giren grup, o esnada halay çekmekte olan damat Yemliha Kızıltoprak’a saldırdı. Kafasına ve vücudunun çeşitli bölgelerine darbeler alan damat ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

9932996.jpg

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı Yemliha Kızıltoprak, hastaneye kaldırıldı. Damat, başına aldığı darbeler sonucu yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Olay anı, düğün salonunun güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, çekici ve otomobillerle düğün salonuna gelen saldırgan grubun, ellerinde demir sopalarla salona girip halay çeken damada saldırdığı görülüyor. Saldırganlar, damadın yakınları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı ancak levyeli şahısların, saldırıya uğrayan damadı ve yakınlarını kovalamaya devam ettiği dikkat çekti.

9932997.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kına gecesinde ‘Halaya gel’ tartışması yoğun bakımda bitti: Kuzenleri, salonu basıp damadı dövdüler
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz