1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yeni ağa belli oldu!

Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yeni ağa belli oldu!

featured
service

Sarayiçi Er Meydanı’nda düzenlenen çeyrek final güreşlerinin ardından yapılan ağalık ihalesini, 34 milyon 571 bin 952 lira teklifiyle Ufuk Özünlü kazandı.

Gelecek yılın güreş ağası belirlenmesi için yapılan ihaleye, 4 altın kemerli ve 15 yıldır ağalık yapan Seyfettin Selim ile Ömür Bodenstaff da katıldı. Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, ağalığın cesaret, mertlik, yüreklilik, vatanseverlik ve millete bağlılık gerektirdiğini vurgulayarak, bugüne kadar görev yapmış tüm ağalara teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ufuk Özünlü’ye yönelik, “Memleketi Manisa’nın plakasını simgelemesi açısından teklifi, 45 milyon 571 bin 952 liraya çıkarması halinde ağalığa iyi bir giriş yapacağı yönündedir.”

Kırkpınar Sarayiçi Er Meydanı’nda Türk bayrağı açılışı yapıldı. Güreşlerin ardından yapılan ağalık ihalesine katılanlar ve seyirciler, 30 metrekarelik Türk bayrağını coşkuyla dolaştırdı. Başcazgır Şükrü Kayabaş’ın sunumu eşliğinde marşlarla bayrak gösterisi yapıldı. Tribünlerdeki seyirciler de ellerindeki Türk bayraklarıyla bayrağı ayakta selamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yeni ağa belli oldu!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz