1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kırşehirli Bürokratlar Derneği kuruldu

Kırşehirli Bürokratlar Derneği kuruldu

featured
service

Toplantıda konuşan AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve Kırşehirliler Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirli Dernekler Federasyonu bünyesine Egitimciler Derneği, Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Hukukçular Derneğinden sonra Kırşehirli Bürokratlar Derneğinin de katıldığını söyledi.

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve Kırşehirliler Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Gökçınar, “Kurulan bu derneklerimizin yönetimlerinin birikim ve sinerjileri ile Ankara’daki ve Kırşehir’deki hemşerilerimiz için projeler üretilmeye başlandı. Bu kapsamda Federasyonumuz bünyesinde bendenizin de içinde bulunduğu “Proje Koordinasyon Kurulu” oluşturuldu. Kırşehirli Dernekler Federasyonu organizasyonunda kurulan derneklerimiz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Kırşehirliler Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Gökçınar, Kırşehirli Dernekler Federasyonunun çatısı altında kurulan Kırşehirli Bürokratlar Derneğinin Başkanlığını Hacı Bayram Veli Üniversitesi Dilmer Müdürü Doç.Dr Tayfun Haykır’ın üstleneceğini ifade etti.

Gökçınar, “Değişik kurumlarda, üst düzey görevlerde bulunan hemşerilerimizden oluşan geniş katılımlı bir istişare toplantısı sonunda yönetim kurulunu ve organlarını belirledik. Kırşehirli Bürokratlar Dernek Başkanlığı görevini tevdi ettiğimiz Tayfur Haykır’ı tebrik ediyorum. Kurucular kuruluna ve seçilecek yönetim kurulu üyelerinede başarılar diliyorum. Birliğimiz daim olsun.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kırşehirli Bürokratlar Derneği kuruldu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz