Konya, İzmir ve Erzurum’da deprem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitter hesabından açıklama yapan AFAD Başkanı Yunus Sezer, “Konya şehrimiz Selçuklu ilçesinde saat 18.06’da alana gelen 5.0 büyüklüğündeki #zelzele sonrasında, an haysiyetiyle negatif bir vaziyet bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarım” dedi.

#ZELZELE*Büyüklük:5.0 MwYer:Selçuklu KonyaTarih:2023-08-01Saat:18:06:51 TSİEnlem:38.068 NBoylam:32.604 EDerinlik:7.24 kmDetay:https://t.co/gKQXAmAsk2@afadbaskanlik @trthaber @anadoluajansi

Tarama çalışmalarının devam ettiğini aktaran Konya Valiliği de “Şehrimiz Selçuklu İlçesinde saat 18.06 sıralarında 5.0 şiddetinde zelzele alana gelmiş olup, rastgele bir negatif ihbar erişmemiştir. Saha taraması devam etmektedir. Zelzeleyi paydan hemşehrilerimize geçmiş olsun” açıklamasını yaptı.

Zelzelenin başşehirde de sezildiğini belirten Ankara Megakent Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya paylaşımında “Konya’da alana gelen ve Ankara’da da sezilen zelzeleden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, rastgele bir makûs haber almamayı temenni ediyorum” ifadelerine yer verildi.

Saat 18.36’da ise İzmir’in Buca ilçesinde yaşandı. AFAD 3.9 büyüklüğündeki zelzelenin, yerin 7.69 km derinliğinde hakikatleştiğini açıkladı. 

Twitter hesabından açıklama yapan İzmir Megakent Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Konya’ya geçmiş olsun dilerken İzmir’de zelzeleye tutulduk. Minik de olsa umuyorum ki hiçbir yurttaşımız negatif etkilenmemiştir” dedi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konya, İzmir ve Erzurum’da deprem

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz