Konya’da kan donduran olay: Bayıltıp istismar ettiler, “görüntüleri yayarız” tehdidiyle darp ettiler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabah’tan Tolga Yanık’ın haberine göre, şüpheliler, tecavüz ettikleri anlara ait görüntüleri genç kıza göndererek yeniden eve gelmesini istediler. Uğradığı şantajla mecburen eve giden E.K. bu seferde evdeki kızların şiddetine maruz kaldı. E.K’nin üzerini soyup, saatlerce şiddet uygulayan şüpheliler bununla da yetinmedi.

Şüpheliler önce cinsel istismar görüntülerini sosyal medya üzerinden yaydılar ardından da genç kızın sosyal medya hesaplarını ele geçirip canlı yayın açarak şiddeti paylaştılar. E.K’nın bir arkadaşı, bu anları görüp polise başvurdu. E.K. polis eşliğinde hastaneye gidip muayene olurken A.S. (19), H.H.P. (24), B.C.B. (20), A.B. (17), S.T.Ö. (17), U.A.K. (15), A.A.K. (17) ve S.K. (18) gözaltına alındı. Şüphelilerden A.S., H.H.P. B.C.B., A.B. ve S.T.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturmasını tamamladı. Şüpheliler hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’, ‘nitelikli yağma’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘özel hayatın gizliliğini ihlal’, ‘şantaj’, ‘sistemi engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme’, ‘eziyet’, ‘silahlı tehdit’, ‘mala zarar verme’, ‘kasten yaralama’, ‘basit yaralama’ suçlarından 69 yıla kadar hapis cezaları istemiyle dava açıldı. İddianamede kadın şüphelilerden S.K. ile mağdur E.K. arasında bilinmeyen nedenle husumet olduğu yer aldı. S.K’nın E.K’nın içkisine konulan madde ile kendisinden geçmesini sağladığı ve yanında bulunan erkek şüphelilerin cinsel istismarda bulunması ve o anları da kayda almaları konusunda anlaştığı belirtildi.

İddianamede E.K’nin ifadesine de yer verildi. E.K., “İçki içtikten sonra boş bardağı S.K’ya verdim. S.K. içki koyup yine bana verdi. Bunu da içtikten bir süre sonda bilincimi kaybetmişim. Sabah kendime geldiğimde ne olduğunu anlayamadım. Evden ayrılıp işe gittim. Bir gün sonra Whatsapp’tan cinsel ilişki videoları gönderdiler. Görüntülerde baygın haldeyken ilişkiye girdiklerini gördüm. Eve gelmezsen videoları yayacaklarını söyleriler. Bunun üzerine eve gittim. Yaşadığım olay nedeniyle ağlarken üzerimdeki kıyafetleri zorla çıkarttılar. Tekme ve yumrukla uzun süre dövdüler. Aldığım darbeler nedeniyle bayılmışım” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konya’da kan donduran olay: Bayıltıp istismar ettiler, “görüntüleri yayarız” tehdidiyle darp ettiler!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz