Konya’dan getirdi, kanser hastalarının vazgeçilmez oldu! Bu kalite hiçbir yerde bulunmuyor, Avrupa ve Amerika peşinden koşuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karakösehaber’de yer alan açıklamalar doğrultusunda Konya’da temin ettiği çam balını ağrıya getirerek işlediğini belirten Salih Turgut, hem yurt içinde hem de yurt dışında pazarladığını söyledi. Balın kalitesinin doğal ve katkısız olmasının diğer bağlardan ayıran en önemli özelliği olduğunu dile getiren Turgut, özellikle kanser hastalarından gelen talep ile birlikte bu balığın sağlık üzerindeki etkilerinin de giderek bilindiğini söyledi. Salih Turgut, doğal şifa kaynağı olarak bilinen çam balının içerdiği antioksidanlar ve bağışıklık güçlendirici özellikleriyle kanser hastalarının tercih ettiği ürünler Arasında ilk sıraya yerleştiğini söyledi.

Konya’dan getirdiği çam balının yurt dışındaki tüketicilerin beğenisine sunulduğunu söyleyen Ağrılı Salih Turgut, yurt dışındaki tüketicilerden de beğeni aldığını aktardı. Turgut, Avrupa ve Amerika başta olmak üzere birçok ülkeden müşterisi olduğunu belirtti.

Salih Turgut, “Çam balının sağlık üzerindeki olumlu etkileri, bu ürüne olan ilgiyi artıran önemli faktörlerden biridir. Antioksidan özellikleriyle bilinen çam balı, bağışıklık sistemini güçlendirir, vücutta detoks etkisi oluşturur ve enerji verir. Özellikle kanser hastaları, tedavi süreçlerinde doğal ürünlere yönelerek çam balını diyetlerine dahil ediyorlar. Ben de bu şekilde hem geçimimi hem de kentin ekonomisine katkı sağlıyorum” sözlerini aktardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konya’dan getirdi, kanser hastalarının vazgeçilmez oldu! Bu kalite hiçbir yerde bulunmuyor, Avrupa ve Amerika peşinden koşuyor

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz