1. Haberler
  2. Gündem
  3. Korhan Berzeg soruşturmasında flaş gelişme: Bu kez kafatası bulundu!

Korhan Berzeg soruşturmasında flaş gelişme: Bu kez kafatası bulundu!

featured
service

Korhan Berzeg

Jandarma ekipleri, Berzeg’in kaybolduğu yer olan Armutlu ve Gelgeç mahalleleri arasındaki Fındıklı Deresi mevkisinde yaptıkları detaylı incelemelerde, kafatası parçası ve üç kemik daha buldu.

312 gün önce kaybolan Berzeg’in kemiklerine geçtiğimiz haftalarda ilk ulaşıldığında, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan DNA testleri sonucunda kızı Nisa Berzeg’den alınan örnekle eşleşme sağlanmış ve Berzeg’in ölümü kesinleşmişti. Bulunan yeni kemik parçaları da İstanbul’a gönderilerek diğer buluntularla bağlantılarının olup olmadığı araştırılacak.

Kayıp ekonomist ile ilgili yeni gelişme! DNA’lar eşleşti, kemik parçaları Korhan Berzeg’e ait

Korhan Berzeg’in kaybolduğu gün, sabah yürüyüşüne çıktığı ve yanında köpeği Tina’nın da olduğu biliniyordu. Armutlu ve çevresindeki ormanlık bölge başta olmak üzere geniş bir arazi alanında yapılan aramalar sonucunda herhangi bir iz bulunamamıştı. Ancak köpeği Tina, olaydan yaklaşık iki buçuk ay sonra sağlıklı bir şekilde bulunmuştu. Tina’ya takılan GPS cihazı ile yapılan takip çalışmaları da sonuç vermemişti.

Kemik ve kıyafet parçalarının yanı sıra Berzeg’e ait kimlik ve banka kartlarının bulunması, ailenin ve araştırma ekiplerinin umutlarını yeniden yeşertmiş, ancak bu buluntuların Berzeg’e ait olup olmadığına dair kesin bir bilgi yoktu. Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde yapılan DNA testleri ise kaybolan ekonomistin akıbetini netleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Korhan Berzeg soruşturmasında flaş gelişme: Bu kez kafatası bulundu!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz