1. Haberler
  2. Gündem
  3. KOSGEB Destek Programı Türkiye Genelinde Başladı! Destek Programının Ayrıntıları

KOSGEB Destek Programı Türkiye Genelinde Başladı! Destek Programının Ayrıntıları

featured
service

36 Aylık Program Süreci

KOSGEB’in Girişimci Destek Programı, girişimcilere iş kurma ve iş geliştirme desteği sağlıyor. İş Geliştirme Desteği kapsamında, girişimcilere 1,5 milyon liraya kadar destek sunuluyor. Destek oranı yüzde 80 olup, genç, kadın, engelli, gazi veya birinci derece şehit yakını olan girişimcilere 150 bin lira ek destek veriliyor.

( = window. || []).push({});

Bakan Kacır, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, KOSGEB’in girişimcilere doğrudan ulaşarak değerlendirme sürecini yürüttüğünü belirtti. “Girişimcilerimiz KOSGEB’e gitmek zorunda kalmayacak, KOSGEB ekipleri girişimcilerin yanına gidiyor. Bu süreç 81 ilde devam ediyor” dedi.

Destek programı kapsamında, işletmelerin personel, makine-teçhizat, yazılım ve çeşitli hizmet alımı giderleri karşılanacak. Geri ödemeler 36 ay sonra başlayacak ve bu süreçte herhangi bir faiz veya komisyon uygulanmayacak.

10 Mayıs – 28 Haziran döneminde gerçekleştirilen başvurulara toplamda 3.380 girişimci katıldı. Bu başvurular arasından seçilen 984 girişimci, 1 Ağustos’ta başlayan jüri değerlendirme sürecinde yer alıyor. Değerlendirme süreci 15 Ağustos’ta sona erecek ve kazanan girişimciler bu tarihten sonra açıklanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KOSGEB Destek Programı Türkiye Genelinde Başladı! Destek Programının Ayrıntıları
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz