1. Haberler
  2. Gündem
  3. KPSS Lisans Sonuçları İçin Geri Sayım Başladı: Tarih Belli Oldu!

KPSS Lisans Sonuçları İçin Geri Sayım Başladı: Tarih Belli Oldu!

featured
service

İlk Memur Alım İlanları Yayınlandı!

KPSS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, kamu kurumları da memur alım ilanlarını yayımlamaya başlayacak. Özellikle merkezi atamalar ve kurumların açacağı kadrolar, KPSS puanı ile yapılacak başvurular için büyük fırsatlar sunuyor. Öğretmen, mühendis, sağlık personeli gibi farklı branşlarda yapılacak alımlar, adaylar tarafından merakla bekleniyor. Adaylar, bu ilanları takip ederek kendi alanlarına uygun kadrolara başvuru yapabilecekler.

( = window. || []).push({});

Memur Alım İlanları Ne Zaman Yayınlanacak?

2024 KPSS puanları ile kamu kurumları tarafından ilk memur alım ilanları duyurulmaya başlandı. Belediyeler de dahil olmak üzere birçok kamu kurumu, bünyelerindeki eksiklikleri gidermek üzere ilanlarını yayımladı. Düşük KPSS puanlarıyla (50-55-60-65-70) memur alımı yapılacak olan bu ilanlar, lise, ön lisans ve lisans mezunları için önemli fırsatlar sunuyor. Adaylar, güncel memur alımı ilanlarını takip ederek başvurularını gerçekleştirebilirler.

Diğer KPSS Sonuç Tarihleri Ne Zaman?

2024 yılında yapılan KPSS sınavlarına ilişkin diğer sonuç tarihleri de belli oldu. KPSS ön lisans sonuçları 20 Eylül’de, KPSS ortaöğretim sonuçları ise 10 Ekim’de açıklanacak. Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sonuçları ise 16 Ekim’de duyurulacak. Bu tarihler, sınava giren adaylar için büyük önem taşıyor. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, adaylar tercih işlemleri ve atanma süreci için hazırlıklarına başlayabilecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KPSS Lisans Sonuçları İçin Geri Sayım Başladı: Tarih Belli Oldu!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz