1. Haberler
  2. Gündem
  3. Küçükçekmece’de Metrobüs Yoluna Giren Otomobil Kazası

Küçükçekmece’de Metrobüs Yoluna Giren Otomobil Kazası

featured
service

Küçükçekmece’de meydana gelen trafik kazasında, metrobüs yoluna giren bir otomobilin sürücüsü yaralandı. D-100 kara yolunda Avcılar yönünde ilerleyen Mustafa Ş., kullandığı 34 BMK 773 plakalı otomobiliyle, aynı yönde seyir halindeki 34 BZ 5280 plakalı araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan 34 BMK 773 plakalı otomobil, çalışma nedeniyle bariyerleri kaldırılan metrobüs yoluna girdi. O esnada metrobüs ile çarpışan otomobil ancak bu şekilde durabildi.

Haber verilmesinin ardından kaza yerine sağlık ve polis ekipleri hızla yönlendirildi. Olayda hafif yaralanan sürücü Mustafa Ş.’ye sağlık ekipleri ambulansta müdahale etti.

Kaza sonrası bölgede bir süre yaşanan trafik yoğunluğu, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.

Küçükçekmece’de, araca çarparak metrobüs yoluna giren otomobilin sürücüsü yaralandı. D-100 kara yolu Avcılar istikametinde ilerleyen Mustafa Ş., kullandığı 34 BMK 773 plakalı otomobiliyle aynı yönde seyreden 34 BZ 5280 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan 34 BMK 773 plakalı otomobil, çalışma nedeniyle bariyerleri kaldırılmış metrobüs yoluna girdi. Ardından otomobil bu sırada hareket halindeki bir metrobüse çarparak durabildi. Kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Küçükçekmece’de Metrobüs Yoluna Giren Otomobil Kazası
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz