Külotlu çorap cinayetinde karar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul 19’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde, eski sevgili Seçil ve babası Cemal Çiftçi hakkında “Tasarlayarak öldürme” suçundan dava açıldı. Karar duruşmasında, Seçil Çiftçi ağırlaştırılmış müebbet, babası Cemal Çiftçi ise müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1 Ocak 2023’te Sancaktepe’deki ormanda mantar toplamaya çıkan bir ailenin ihbarı üzerine, elleri ve ayakları bağlanmış, külotlu çorapla boğulmuş bir erkek cesedi bulmuştu. Parmak izi incelemesi sonucunda, kimliği Semih Sevim olarak tespit edilen cesedin, Tokat’ta ikamet eden ve kayıp ihbarı yapılmış birine ait olduğu belirlenmişti.

Jandarma ekipleri, Sevim’in İstanbul’da görüştüğü kişilerin ifadelerini, sosyal medya hesaplarını ve plaka tanıma sistemi (PTS) üzerinden yaptığı incelemeler sonucunda, şüpheli kişilere ulaşmıştı. Bu süreçte, Sevim’in eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi’nin çelişkili ifadeleri dikkat çekmişti. Sosyal medya hesaplarında Sevim’i tehdit ettiği görülen Seçil Çiftçi’nin evinde yapılan aramada uyuşturucu da bulunmuştu.

Gözaltına alınan Seçil Çiftçi, eski erkek arkadaşı Semih Sevim ile ayrıldıklarını, ancak Sevim’in kendisini rahatsız etmeye devam ettiğini söylemişti. Çiftçi, çıkan kavga sonucu Sevim’i öldürdüğünü ve cesedi babası Cemal Çiftçi ile Sancaktepe’de ormana bıraktıklarını itiraf etmişti. Seçil ve babası Cemal Çiftçi, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Külotlu çorap cinayetinde karar

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz