1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kurban Bayramında YHT seferlerinde ek kapasite sağlanacak!

Kurban Bayramında YHT seferlerinde ek kapasite sağlanacak!

featured
service

Bakan Uraloğlu, bayram süresince Marmaray, Başkentray, Halkalı-Bahçeşehir, Sirkeci-Kazlıçeşme ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hatlarında ücretsiz hizmet verileceğini de belirtti. Bu uygulama, vatandaşların bayram süresince daha rahat ve ekonomik bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacak.

Bayramda Ücretsiz Hizmet: Metro ve Tren Hatları!

( = window. || []).push({});

( = window. || []).push({});

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı’nda artan seyahat talebine karşılık olarak 14-15-16 ve 22-23 Haziran tarihlerinde Ankara-İstanbul ve Ankara-Konya parkurlarında ilave YHT setlerinin sefere koyulacağını açıkladı. Bu hamleyle, bayram tatili boyunca vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri hedefleniyor.

Kurban Bayramı’na Özel Ek Kapasite Artışı!

Bakan Uraloğlu, ana hat ve bölgesel trenlerde de bayram süresince ek kapasite artışı sağlanacağını vurguladı. Toplam 280 vagon ilavesiyle 15 bin 800 kişilik ek kapasite sağlanacak. Bu sayede, bayram tatili boyunca yaşanabilecek yoğunluğa karşı önlem alınmış olacak.

YHT’lerde Beklenen Yoğunluk!

Bayram tatili boyunca Ankara-Eskişehir, Eskişehir-İstanbul, Ankara-İstanbul, Ankara-Konya, Konya-İstanbul, Karaman-İstanbul, Ankara-Karaman, Ankara-Sivas, Sivas-İstanbul YHT seferlerinde günlük ortalama 40 bin yolcunun seyahat etmesi bekleniyor. Bakan Uraloğlu, vatandaşların bayram seyahatlerinde YHT’leri tercih etmeleri durumunda yaşanabilecek yoğunluğa karşı önlemler aldıklarını ifade etti.

Bayram Tatilinde Ücretsiz Ulaşım!

TCDD Taşımacılık tarafından işletilen Marmaray, Halkalı-Bahçeşehir, Sirkeci-Kazlıçeşme, Başkentray trenleri ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattında da bayram süresince ücretsiz hizmet verilecek. Bu uygulama, vatandaşların bayram tatili boyunca daha rahat ve ekonomik bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kurban Bayramında YHT seferlerinde ek kapasite sağlanacak!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz