1. Haberler
  2. Gündem
  3. KYK yurtlarına yerleşemeyenlere müjde! Mansur Yavaş duyurdu: 1 Ekim’de başlıyor 8 Ekim’de bitiyor

KYK yurtlarına yerleşemeyenlere müjde! Mansur Yavaş duyurdu: 1 Ekim’de başlıyor 8 Ekim’de bitiyor

featured
service

Ankara’da okumak için farklı şehirden gelen üniversite öğrencilerine sevindiren haber geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, KYK yurtlarına yerleşemeyen öğrencilere barınma müjdesini duyurdu. Yeni dönemde öğrencilere tam destek sağlayan Mansur Yavaş, başvuru tarihlerini işaret etti. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, KYK yurtlarına yerleşemeyen öğrencilere barınma müjdesi verdi. 2024 eğitim-öğretim yılında da üniversite öğrencilerini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, öğrenci konukevlerinde binlerce gence kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Başkan Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2020 yılından bu yana açılan öğrenci konukevlerinde bugüne kadar 13 bin öğrencinin misafir edildiğini belirtti. Ankara’ya yeni gelen ve KYK yurtlarında kalacak yer bulamayan öğrenciler için bu yıl da konukevlerinin kapılarını açacaklarını duyuran Yavaş, başvuru tarihlerini ve detaylarını paylaştı.

Barınma ihtiyacı duyan öğrenciler, 1-8 Ekim 2024 tarihleri arasında başvurularını yapabilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı bu destekle öğrenciler, güvenli ve huzurlu bir barınma imkanına kavuşacak. Başvuru için konukevi.ankara.bel.tr adresi üzerinden işlemler yapılabilecek.

Yavaş duyurdu: KYK yurtlarına başvurup da açıkta kalan öğrencilere geçici yurt imkanı

Bu önemli duyuru, Ankara’ya gelen üniversite öğrencileri ve aileleri için büyük bir rahatlama sağlıyor. Başkan Yavaş’ın bu adımı, başkente gelen öğrencilere güvenli bir barınma ortamı oluşturma noktasında önemli bir destek olarak öne çıkıyor.

Başvuru Tarihleri: 1-8 Ekim 2024

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KYK yurtlarına yerleşemeyenlere müjde! Mansur Yavaş duyurdu: 1 Ekim’de başlıyor 8 Ekim’de bitiyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz